Blog

 

Voor alles dat met sneeuw te maken heeft! 

 

 • Holiday on ice karten: het coolste uitje tijdens de herfstvakantie!

  13-10-2017 Wat te doen tijdens de herfstvakantie? Wij geven je 7 redenen waarom ijskarten gegarandeerd het coolste uitje is!

  Lees meer >
 • Skidôme wekelijks te zien bij Off Piste op RTL4!

  04-10-2017 Benieuwd hoe Skidôme wintersporters kan helpen om meer uit de wintersport te halen? Kijk vanaf 7 oktober iedere zaterdag naar Off Piste op RTL4!

  Lees meer >
 • Waarom lessen op niveau zo belangrijk is!

  3-10-2017 Het ligt misschien een beetje voor de hand: op het juiste niveau lessen volgen. Toch wordt hier vaak nog te makkelijk over gedacht! Zeker wanneer je al even niet meer op de piste hebt gestaan is het soms lastig om het juiste niveau te bepalen. Wil jij weten welke niveaus er zijn en hoe jij jouw niveau kan bepalen? Je leest het in deze blog!

  Lees meer >
 • Dit kan je doen tijdens de Skidôme Open Dagen

  25-09-2017 De Skidôme Open Dagen komen er weer aan! Benieuwd wat je allemaal kunt doen tijdens de Skidôme Open Dagen? Je leest het in deze blog!

  Lees meer >
 • Wij mochten de eerste wedstrijd van het jaar organiseren!

  19-09-2017 Afgelopen weekend hadden wij de eer om de állereerste wedstrijd van het seizoen te organiseren! Met de Dutch Cup - Big Air trapten wij afgelopen zondag officieel het wintersportseizoen af.

  Lees meer >
 • Het wintersportseizoen is weer begonnen!

  01-09-2017 Het Wintersportseizoen is officieel begonnen! Natuurlijk kan je bij Skidôme het hele jaar door terecht voor koele afdalingen in de sneeuw maar vanaf september begint het bij ons pas écht te kriebelen!

  Lees meer >

Social