Kids

IJskarten is één van de leukste uitjes van dit moment! Een unieke activiteit in Europa, die je alleen bij IceKart Rucphen in Brabant kunt doen. De kinderen gaan, op een gigantische ijsvloer in speciale elektrisch aangedreven karts met spikebanden, met elkaar de strijd aan. Wie is het behendigst en wint de race?

  • IJskarten met kinderen

    Kinderen kunnen natuurlijk ook ijskarten! Vanaf 1.40 meter zijn de kids van harte welkom in Rucphen. Kinderen die kleiner zijn dan 1.40 meter moeten helaas nog even wachten tot ze wat groter zijn, uit veiligheidsoverwegingen. Groter dan 1.40? Waar wacht je nog op!

    Koop direct online »
  • Veilig ijskarten

    IJskarten is absoluut niet gevaarlijk, maar er zijn wel veiligheidsinstructies waar ook de kids zich aan moeten houden. Voordat de kinderen de ijsvloer opgaan, krijgen ze uitgebreide instructies. Natuurlijk dragen ze ook beschermende kleding en een speciale helm. En de karts rijden voor kinderen op aangepaste snelheid, zodat ijskarten nog steeds spannend genoeg is om te doen, maar er verder niets kan gebeuren. Natuurlijk kunnen ouders en begeleiders met de kinderen meerijden tijdens de heats.

Meer weten?

Wil je telefonisch reserveren of heb je speciale wensen of vragen over de IceKart mogelijkheden? Bel of mail ons en we geven jou persoonlijk antwoord.

Social