Wat is IJskarten?

 
Een moment geduld a.u.b. De video wordt geladen.

IJskarten: dé leukste manier van karten! Het normale karten ken je vast wel, met karts over een autobandencircuit door scherpe bochten scheuren. Maar wat dacht je van karten op ijs? Dat is pas een unieke beleving!

IJskarten: uniek in Europa!

In Rucphen (Noord-Brabant) vind je IceKart Rucphen, waar je kunt karten op ijs. Een unieke en originele activiteit om te doen in Europa. In een enorme hal van 3.500 m² ligt een gigantische ijsvloer. IJskarten doe je op deze ijsvloer in speciale elektrisch aangedreven karts met spikebanden. Je glijdt met deze ijskarts over het ijs en maakt bochten door te driften. Per drift sessie leg je zoveel mogelijk rondes af. Gemiddeld doe je over één ronde 50 seconden. Wie de juiste lijn weet te pakken, goed de bochten aansnijdt en behendig is in driften, kan het theoretisch sneller. Alles draait dus bij het ijskarten om behendigheid.

Driften!

IJskarten is dé nieuwe manier van karten, want dit is nog veel leuker dan het normale karten. Het gaat bij ijskarten niet om snelheid, maar om behendigheid. Degene die een heat het snelst aflegt, en dus het beste kan driften, is de winnaar.  Daarvoor heb je de ideale driftlijn nodig: het driften op het juiste moment inzetten. En je zult zien, dat is nog best lastig! Maar… oefening baart kunst! Kom dus ook een keer ijskarten bij IceKart Rucphen!

Karten op echt ijs? Koop dan nu tickets voor ijskarten!

Meer weten?

Wil je telefonisch reserveren of heb je speciale wensen of vragen over de IceKart mogelijkheden? Bel of mail ons en we geven jou persoonlijk antwoord.

Social