Voor wie?


Ben je langer dan 1.40 meter, dan mag jij komen ijskarten! Je zult zien, iedereen zal hier een heleboel plezier aan beleven! De pedalen en stoel van een ijskart zijn uiteraard verstelbaar op lengte.

IJskarten is een unieke activiteit, waar alles draait om behendigheid, goede stuurkunsten en timing. Degene die dat het beste onder de knie heeft, is de winnaar!

Voor kinderen

IJskarten is een unieke activiteit om te doen, die je in Europa alleen in Rucphen (Noord-Brabant) doet. En dat is zeker ook een hele leuke activiteit voor kinderen! Want ijskarten is leuk, maar veiligheid staat altijd voorop. Kinderen kleiner dan 1.40 meter zijn helaas te klein om de speciale ijskarts goed te kunnen besturen. Tijdens speciale familieheats strijden de kids met aangepaste snelheid om de eerste plaats.

Voor dames

Het normale karten is vaak echt een mannending: mannen doen het vaker en zijn er daarom ook beter in. En de benzine- en rubberlucht spreekt dames ook niet echt aan. Daarom is ijskarten ook echt iets voor dames! Het draait om behendigheid en tactiek en niet om snelheid. En op de gigantische ijsvloer met elektrisch aangedreven karts heb je absoluut geen last van een benzine- en rubberlucht!

Voor groepen

Met net als zoveel andere activiteiten wordt ook ijskarten nóg leuker als je het doet met een groep vrienden of familie. Of als origineel bedrijfsuitje met collega’s! Onderling strijd je om de eerste plaats. Kom je ijskarten, neem dan ook vrienden, collega’s of familieleden mee om het nog leuker te maken! 

Karten op echt ijs? Koop dan nu tickets voor ijskarten!

Meer weten?

Wil je telefonisch reserveren of heb je speciale wensen of vragen over de IceKart mogelijkheden? Bel of mail ons en we geven jou persoonlijk antwoord.

Social