IJskarten

IJskarten: dé leukste manier van karten! Het normale karten ken je vast wel, met karts over een autobandencircuit door scherpe bochten scheuren. Maar wat dacht je van karten op ijs? Dat is pas een unieke beleving!

IJskarten doe je in Noord-Brabant, in Rucphen. Een klein gezellig Brabants dorpje waar je het allerleukste groepsuitje voor een dagje weg in Nederland vindt. Rucphen is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A58 (ongeveer een uurtje rijden vanaf Utrecht).

 • Wat is IJskarten?

  In Rucphen (Noord-Brabant) vind je IceKart Rucphen, waar je kunt karten op ijs. Een unieke en originele activiteit om te doen in Europa. IJskarten doe je op deze ijsvloer in speciale elektrisch aangedreven karts met spikebanden. Je glijdt met deze ijskarts over het ijs en maakt bochten door te driften.

  Meer info »
 • Voor wie?

  IJskarten is een unieke activiteit om te doen. Of je nu op zoek bent naar een uitje met collega’s, vrienden of familie, het is fun voor iedereen. Het is zeker ook een hele leuke activiteit voor kinderen en dames!

  Meer info »
 • Circuit

  Het circuit van IceKart Rucphen heeft een gigantische spiegelgladde ijsvloer van ongeveer 3.500 m². Benieuwd hoe het circuit eruitziet? Klik op meer info en loop er zelf doorheen!

  Meer info »
 • Praktische info

  IJskarten is een unieke belevenis, waar iedereen een hoop plezier aan zal beleven! Voordat je komt ijskarten hebben we praktische informatie voor je op een rijtje gezet, zodat je er nog meer plezier aan beleeft!

  Meer info »
 • Driftnights

  Hou jij van uitdaging, ben jij een echte waaghals en word jij ook zo blij van ijskarten? Dan organiseert IceKart Rucphen speciaal voor jou regelmatig de IceKart Drift Night! Dat betekent een avond ijskarten in wedstrijdvorm met toffe uitdagingen. Kom je ook?

  Meer info

Meer weten?

Wil je telefonisch reserveren of heb je speciale wensen of vragen over de IceKart mogelijkheden? Bel of mail ons en we geven jou persoonlijk antwoord.

Social