Groepen

Voor groepen heeft Skidôme unieke en uitdagende activiteiten. Zo maken we van jouw familiefeest, vrijgezellenfeest of schoolreis een leuke gebeurtenis. Bekijk hier het ruime aanbod met groepsarrangementen. Daag jij je vrienden, collega's of familie uit voor een drift sessie op echt ijs? Bekijk ook de groepsuitjes van Skibaan en GlowGolf.

  • Arrangementen

    Speciaal voor groepen zijn er verschillende arrangementen samengesteld om het ijskarten nog leuker te maken. Zo kun je het ijskartcircuit voor de hele groep exclusief afhuren of ijskarten combineren met skiën of snowboarden bij Skidôme. Er zijn een hoop mogelijkheden, dus bekijk snel het complete aanbod.

    Meer info »
  • Vrijgezellenfeest

    Ben je bezig met het organiseren van een vrijgezellenfeest en zoek je nog een unieke activiteit? Kom dan driften op écht ijs bij IceKart Rucphen! Beleef een wedstrijd vol uitdaging als je in je kart door de bochten drift om zo naar de eindstreep te komen. Durven jullie en de vrijgezel het aan?

    Meer info »

Meer weten?

Wil je telefonisch reserveren of heb je speciale wensen of vragen over de IceKart groepsarrangementen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Voor het allerleukste groepsuitje of dagje weg kom je naar het altijd gezellige Brabant! Want daar beleef je het leukste uitje van dit moment! Een unieke activiteit in Europa, die je alleen in het Brabantse Rucphen kunt doen: ijskarten!

Het normale karten ken je vast en zeker wel, maar karten wordt nog veel leuker op een spiegelgladde ijsvloer! Dan gaat het namelijk niet alleen om het circuit zo snel mogelijk afleggen, maar komt er ook een hoop behendigheid en timing bij kijken. En ijskarten wordt nog veel leuker als je dat met een groep doet voor een gezellig groepsuitje of dagje weg. Neem vrienden en familie mee als je komt ijskarten, want met een groep is ijskarten het allerleukst!

Dagje weg in Brabant
IJskarten doe je in Noord-Brabant, in Rucphen. Een klein gezellig Brabants dorpje waar je het allerleukste groepsuitje voor een dagje weg in Nederland vindt. Rucphen is uitstekend te bereiken vanaf de snelweg A58 (ongeveer een uurtje rijden vanaf Utrecht).

Speciaal voor groepen zijn verschillende arrangementen samengesteld om het ijskarten nog leuker te maken. Door bijvoorbeeld het ijskart-circuit voor de hele groep exclusief af te huren of door het ijskarten te combineren met skiën bij Skidôme. Er zijn een hoop mogelijkheden, dus kijk snel in het overzicht met groepsarrangementen.

Social