Zakelijk

Je zoekt een uniek bedrijfsuitje om iets te vieren, om de medewerkers te belonen voor hun harde werk of om de teamspirit te bevorderen. Wij hebben niet alleen de leukste, maar ook de meest unieke bedrijfsuitjes in huis! Bekijk hier het uitgebreide aanbod. 

  • Arrangementen

    Bij Skidôme staat winters genieten centraal: samenwerken in de sneeuw, ontspannen op de ski's of een snowboard, driften op de ijskartbaan of een balletje slaan op de GlowGolfbaan. Er is voor ieder wat wils. Het mooie is dat je de activiteiten ook kunt combineren, waardoor iedere collega gegarandeerd een leuke dag zal beleven. Tijdens een teambuilding bij Skidôme beloven we uitdaging, plezier, lachbuien, een goede sfeer en een uitje waar je samen met je collega's nog lang over na kunt praten!

    Meer info »
  • Zakelijke (cadeau)bonnen

    Wil je echt origineel voor de dag komen? Geef je collega dan een dagje ijskarten cadeau! Of verras je medewerkers met een sportief kerstpakket. Je geeft iemand een dag vol plezier!

    Meer info »

Meer weten?

Wilt u telefonisch reserveren of heeft u speciale wensen of vragen over de IceKart mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Wilt u echt een origineel bedrijfsuitje ervaren? Dan is ijskarten iets voor u en uw collega's! Icekart Rucphen (Noord-Brabant) is een ijskartbaan van 3.500 m², uniek in Europa.

IJskarten als bedrijfsuitje

IJskarten doet u met uw collega's in speciale ijskarts op een enorme ijsvloer. Met elektrisch aangedreven karts glijdt u over het ijs. Het gaat niet om snelheid, maar juist om behendigheid, timing en goed kunnen sturen. Daarom is ijskarten voor iedereen leuk om te doen. Dus ijskarten is zeker een geschikte activiteit voor een personeelsuitje of bedrijfsuitje.

Bedrijfsarrangementen voor bedrijfsuitjes

Voor bedrijven en bedrijfsuitjes zijn er verschillende arrangementen beschikbaar. Komt u als bedrijf met personeel ijskarten, dan is een arrangement natuurlijk ook aan te vullen met lekker eten en drinken in een van de restaurants van Skidôme. Heeft u specifieke wensen voor een uitje met collega’s of personeel, dan maken wij graag een offerte op maat voor u.

Kijk in het overzicht met arrangementen of neem contact met ons op!

Social