Skidôme Trainingen


Wil jij in het wintersportseizoen wekelijks je sport beoefenen en op een gezellige en ontspannen manier werken aan jouw techniek? Dan zijn de Skidôme trainingen ideaal voor jou!

Tijdens de trainingen word je wekelijks uitgedaagd door de beste leraren. Het is geen cursusopzet, maar speciaal voor skiërs en snowboarders die al enige ervaring hebben (vanaf niveau rood en zwart). Het is ook mogelijk om eenmalig deel te nemen, maar wij raden aan om een seizoensabonnement te nemen.

In het wintersportseizoen wekelijks je sport beoefenen
✔ Training van de beste leraren
✔ Werken aan je vaardigheden

Skidôme ski- en snowboardtraining
t/m 12 jaar 1 x 1,5 uur € 32,50 p.p.*
v.a. 13 jaar  1 x 1,5 uur € 34,50 p.p.

* Als piste abonnementhouder ontvang je € 14,50 korting bij eenmalige deelname

TIP: ben je van plan om vaker mee te doen aan een training? Dan is het slim om een piste abonnement + onbeperkt trainingen/ clinics te nemen. Als je enkele keren komt, dan heb je al het voordeel. Bekijk hier het aanbod.

Trainingstijden
 

De trainingen worden zowel bij Skidôme Rucphen als Terneuzen georganiseerd. Bij Skidôme Rucphen zijn de trainingen voor de kids t/m 12 jaar op woensdagmiddag om 16.00 uur en op zaterdagmiddag om 12.00 uur. Bij Skidôme Terneuzen vinden de trainingen t/m 12 jaar op zaterdagochtend om 10.00 uur plaats. 

De trainingen bij Skidôme Rucphen voor de leeftijd vanaf 13 jaar worden op donderdagavond om 20.00 uur georganiseerd en bij Skidôme Terneuzen op zaterdagochtend om 10.00 uur. 

Trainingen Terneuzen gaan door! 
 

In Terneuzen gaan de trainingen dit voorjaar, van 1 april tot 30 juni 2017, nog gewoon door! De trainingsdagen die zeker doorgaan vind je hier:

Datum trainingen Dag en tijd
11, 18 en 25 maart Zaterdagochtend (10 uur)
22 en 29 april Zaterdagochtend (10 uur)
6, 13 en 20 mei Zaterdagochtend (10 uur)
3, 10, 17 en 24 juni Zaterdagochtend (10 uur)

Relax uur
 

Op een rustige manier voorbereiden op de naderende wintersportvakantie of gewoon frequent beoefenen van de sport. Dat kan tijdens het relax uur iedere maandagochtend om 11.00. Onze professionele leraren zijn aanwezig om je te begeleiden. Je krijgt 1 uur pistetoegang (60 minuten) + begeleiding voor € 22,50 p.p.

Inschrijfformulier


Je kunt jezelf hier inschrijven voor de training. Kies hieronder de locatie. Bij jouw inschrijving kun je je voorkeur doorgeven. De exacte datum zal met de planning worden afgesproken. Zij nemen contact met je op.

Skidôme Rucphen Training & Relax uur»

Skidôme Terneuzen Training »

Skidôme Terneuzen Relax uur »

Voorwaarden
 

Niet tijdens de schoolvakanties geldend in België, vooraf inschrijven verplicht, minimaal 4 personen. Algemene voorwaarden van toepassing.

Social