Clinics


Verbeter je vaardigheden in de sneeuw! Naast de vaste groepslessen biedt Skidôme regelmatig thematische clinics aan. Je gaat werken aan specifieke problemen waar je tijdens een wintersportvakantie tegenaan loopt. Want voor ons staat wintersport maar voor één ding: heel veel plezier! 

Dat is precies de reden waarom het zonde is als specifieke problemen jouw ski- of snowboardplezier belemmeren. Herkenbaar? Dan word je blij van de clinics! In het winterseizoen wordt er maandelijks een thematische clinic georganiseerd. 
Let op: de clinics hebben een startniveau rood of zwart

De clinics worden maandelijks op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur gegeven. De prijs bedraagt € 34,50 p.p. Abonnementhouders krijgen € 14,50 korting. De clinics in Terneuzen zijn enkel te boeken voor skiën.

Reserveer je clinics hier!


Reserveer clinic voor Rucphen »

Reserveer clinic voor Terneuzen »

Aanbod van clinics seizoen 2017/2018

 • Balans clinic - 24 oktober 2017

  Wat heb je nodig om gecontroleerd van de piste te skiën of snowboarden? Ontdek het tijdens deze clinic. Door middel van verschillende oefeningen leer je om stabieler en met meer balans van de piste te glijden.

 • Techniek clinic - 21 november 2017

  De condities in de bergen zijn wisselend. Dit zijn van die momenten dat je soms met klotsende oksels de piste trotseert. Gelukkig kun je dit met een goede voorbereiding voorkomen. Leer bij deze clinic hoe je omgaat met je techniek bij verschillende ondergronden en zet de puntjes op de i.

 • Clinic met video-analyse - 19 december 2017

  Jouw afdaling terugkijken op beeld kan confronterend zijn, maar dat neemt niet weg dat het heel leerzaam is. Neem jij de juiste houding aan? Of is er een fout die jij steeds weer maakt? Tijdens deze clinic wordt er een video gemaakt van jouw piste afdaling en deze wordt teruggekeken en geanalyseerd. Aan de specifieke problemen ga je werken om met de juiste techniek naar beneden te skiën of snowboarden.

 • Slalom clinic - 23 januari 2018

  Tijdens deze clinic ga je kennismaken met slalom skiën of snowboarden. Je leert de eerste technieken en gaat samen werken aan je snelheid, technische vaardigheden en reactievermogen.

 • Buckel clinic - 27 februari 2018

  In het wintersportgebied is de ondergrond regelmatig hobbelig en moet je buckels op de piste trotseren. Maar hoe doe je dat precies? Waar let je op? En welke techniek kun je gebruiken? In deze clinic ga je eerst trainen op de piste en daarna een aantal buckels skiën of snowboarden. Deze mooie discipline, blijft altijd leuk om te trainen.

 • Clinic ritmisch skiën/ snowboarden - 20 maart 2018

  Tijdens deze clinic ga je kennismaken met ritmisch skiën of snowboarden. Hierbij wordt er vooral gewerkt aan ritme en timing. Zo wordt er in verschillende formaties en aantallen geskied. Kunnen jullie samen een formatie wegzetten? Ontdek het bij deze clinic.

 • Reserveer je clinic in Rucphen!

  Reserveer gemakkelijk door het reserveringsformulier in te vullen!

  Reserveer
 • Reserveer je clinic in Terneuzen!

  Reserveer hier je clinics voor Skidôme Terneuzen. Vergeet niet je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden!

  Reserveer

Meer weten?

Wil je meer weten over de lessen, cursussen en clinics van de skischolen of telefonisch reserveren? Neem dan contact op met onze receptie.

Skidôme Rucphen:

+31 (0)85 - 902 06 06 (Keuze 3)

info@skidome.nl

Skidôme Terneuzen:

+31 (0)85 - 902 06 06 (Keuze 3)

info@skischoolterneuzen.be

Social