Clinics


Verbeter je vaardigheden in de sneeuw! Naast de vaste groepslessen biedt Skidôme regelmatig thematische clinics aan. Je gaat werken aan specifieke problemen waar je tijdens een wintersportvakantie tegenaan loopt. Want voor ons staat wintersport maar voor één ding: heel veel plezier! 

Dat is precies de reden waarom het zonde is als specifieke problemen jouw ski- of snowboardplezier belemmeren. Herkenbaar? Dan word je blij van de clinics! In het winterseizoen wordt er maandelijks een thematische clinic georganiseerd. 
Let op: de clinics hebben een startniveau rood of zwart

De clinics worden maandelijks op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur gegeven. De prijs bedraagt € 34,50 p.p. Abonnementhouders krijgen € 14,50 korting. De clinics in Terneuzen zijn enkel te boeken voor skiën.

Reserveer je clinics hier!


Reserveer clinic voor Rucphen »

Reserveer clinic voor Terneuzen »

Aanbod van clinics seizoen 2017/2018

 • Slalom clinic - 23 januari 2018

  Tijdens deze clinic ga je kennismaken met slalom skiën of snowboarden. Je leert de eerste technieken en gaat samen werken aan je snelheid, technische vaardigheden en reactievermogen.

 • Buckel clinic - 27 februari 2018

  In het wintersportgebied is de ondergrond regelmatig hobbelig en moet je buckels op de piste trotseren. Maar hoe doe je dat precies? Waar let je op? En welke techniek kun je gebruiken? In deze clinic ga je eerst trainen op de piste en daarna een aantal buckels skiën of snowboarden. Deze mooie discipline, blijft altijd leuk om te trainen.

 • Clinic ritmisch skiën/ snowboarden - 20 maart 2018

  Tijdens deze clinic ga je kennismaken met ritmisch skiën of snowboarden. Hierbij wordt er vooral gewerkt aan ritme en timing. Zo wordt er in verschillende formaties en aantallen geskied. Kunnen jullie samen een formatie wegzetten? Ontdek het bij deze clinic.

 • Reserveer je clinic in Rucphen!

  Reserveer gemakkelijk door het reserveringsformulier in te vullen!

  Reserveer
 • Reserveer je clinic in Terneuzen!

  Reserveer hier je clinics voor Skidôme Terneuzen. Vergeet niet je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden!

  Reserveer

Meer weten?

Wil je meer weten over de lessen, cursussen en clinics van de skischolen of telefonisch reserveren? Neem dan contact op met onze receptie.

Skidôme Rucphen:

+31 (0)85 - 902 06 06 (Keuze 3)

info@skidome.nl

Skidôme Terneuzen:

+31 (0)85 - 902 06 06 (Keuze 3)

info@skischoolterneuzen.be

Social