Skischool

 • Beste Skischool van de Benelux

  Skischool Skidôme is de beste skischool van de Benelux! Wij hebben ruim dertig jaar ervaring, bieden een ruim en gevarieerd lesaanbod. Wij werken enkel met gediplomeerde leraren die een passie hebben voor lesgeven en wintersport. Tijdens de lessen werken de leraren met behulp van gevarieerde oefeningen samen met jou naar het eindresultaat toe: de wintersportvakantie. Ons doel is dat jij als cursist hier zoveel mogelijk plezier aan beleeft.

 • Cursussen

  Wil je (beter) leren skiën of snowboarden? Volg dan een les of cursus bij de beste skischool van de Benelux! De skischool van Skidôme staat klaar voor zowel beginners als gevorderden en voor jong en oud. Wat jouw uitdaging ook is, onze zeer ervaren en gediplomeerde leraren helpen jou met het verbeteren van je vaardigheden!

  Bekijk het aanbod »
 • Privélessen

  Wil je graag meer resultaat boeken door individuele aandacht? Bijvoorbeeld omdat je wintersport op de planning staat. Dan is een privéleraar iets voor jou! Deze lessen zijn perfect afgestemd op jouw thema's en verbeterpunten voor een optimaal resultaat. Bekijk hier het brede aanbod privélessen bij Skidôme Rucphen en Terneuzen.

  Meer info »
 • Trainingen

  Wil jij wekelijks je sport beoefenen en op een gezellige en ontspannen manier werken aan jouw techniek? Dan zijn de Skidôme trainingen ideaal voor jou! Tijdens de trainingen word je wekelijks uitgedaagd door de beste leraren.

  Meer info
 • Clinics

  Skidôme biedt verschillende clinics aan om je vaardigheden in de sneeuw te verbeteren. In het winterseizoen wordt er twee keer per maand een thematische clinic georganiseerd. Zo kun je jezelf op verschillende vlakken verbeteren. Onderwerpen die vaak aan bod komen hebben te maken met bepaalde ski- of snowboardvaardigheden, actuele thema's uit de sector en materiaalonderhoud.

  Meer info »
 • Sneeuwkampen

  Volop wintersportplezier voor alle kids tijdens de sneeuwkampen in Terneuzen! Tijdens de schoolvakanties organiseert Skischool Terneuzen diverse sneeuw- en sportkampen. In deze leuke en leerzame week leren kinderen samen met leeftijdsgenoten beter skiën of snowboarden, maar behalve aandacht voor technische vaardigheden is er uiteraard voldoende ruimte voor spectaculaire spellen.

  Meer info

Meer weten?

Wil je meer weten over de lessen, cursussen en clinics van de skischolen of telefonisch reserveren? Neem dan contact op met onze receptie.

Skidôme Rucphen:

+31 (0)85 - 902 06 06 (Keuze 3)

info@skidome.nl

Skidôme Terneuzen:

+31 (0)85 - 902 06 06 (Keuze 3)

info@skischoolterneuzen.be

Social