Skischool

 • Beste Skischool van de Benelux

  Skischool Skidôme is de beste skischool van de Benelux! Wij hebben ruim dertig jaar ervaring, bieden een ruim en gevarieerd lesaanbod. Wij werken enkel met gediplomeerde leraren die een passie hebben voor lesgeven en wintersport. Tijdens de lessen werken de leraren met behulp van gevarieerde oefeningen samen met jou naar het eindresultaat toe: de wintersportvakantie. Ons doel is dat jij als cursist hier zoveel mogelijk plezier aan beleeft.

 • Proeflessen

  Wil jij weten of skiën of snowboarden écht iets voor jou is? Neem dan een proefles! In 1,5 uur maak jij kennis met wintersporten en heb jij de basisbeginselen onder de knie. Waar wacht je nog op? Het moment om te starten is nu!

  Bekijk de prijzen »
 • Cursussen

  Wil je (beter) leren skiën of snowboarden? Volg dan een les of cursus bij de beste skischool van de Benelux! De skischool van Skidôme staat klaar voor zowel beginners als gevorderden en voor jong en oud. Wat jouw uitdaging ook is, onze zeer ervaren en gediplomeerde leraren helpen jou met het verbeteren van je vaardigheden!

  Bekijk het aanbod »
 • Privélessen

  Wil je graag meer resultaat boeken door individuele aandacht? Bijvoorbeeld omdat je wintersport op de planning staat. Dan is een privéleraar iets voor jou! Deze lessen zijn perfect afgestemd op jouw thema's en verbeterpunten voor een optimaal resultaat. Bekijk hier het brede aanbod privélessen bij Skidôme Rucphen en Terneuzen.

  Meer info »
 • Trainingen

  Wil jij wekelijks je sport beoefenen en op een gezellige en ontspannen manier werken aan jouw techniek? Dan zijn de Skidôme trainingen ideaal voor jou! Tijdens de trainingen word je wekelijks uitgedaagd door de beste leraren.

  Meer info
 • Clinics

  Skidôme biedt verschillende clinics aan om je vaardigheden in de sneeuw te verbeteren. In het winterseizoen wordt er twee keer per maand een thematische clinic georganiseerd. Zo kun je jezelf op verschillende vlakken verbeteren. Onderwerpen die vaak aan bod komen hebben te maken met bepaalde ski- of snowboardvaardigheden, actuele thema's uit de sector en materiaalonderhoud.

  Meer info »
 • Sneeuwkampen

  Volop wintersportplezier voor alle kids tijdens de sneeuwkampen in Terneuzen! Tijdens de schoolvakanties organiseert Skischool Terneuzen diverse sneeuw- en sportkampen. In deze leuke en leerzame week leren kinderen samen met leeftijdsgenoten beter skiën of snowboarden, maar behalve aandacht voor technische vaardigheden is er uiteraard voldoende ruimte voor spectaculaire spellen.

  Meer info
 • Kiddies Kids Krèche

  Eerste kennismaking met de sneeuw & wintersport voor de allerkleinsten. De allerkleinsten, vanaf ongeveer 2,5 jaar, kunnen bij de Kiddies Krèche op een bijzonder speelse manier kennismaken met sneeuw en alles dat daarbij komt kijken: van glijden in de sneeuw tot de eerste meters op de ski’s.

  MEER INFO

Skiën en snowboarden wordt pas écht leuk als je het een beetje onder de knie hebt! Ga je binnenkort op wintersport en wil je je goed voorbereiden? Of ben je al wat vaker op wintersport geweest, maar wil je je vaardigheden wat verbeteren? De skischool van Skidôme biedt skilessen en cursussen voor iedere skiër en snowboarder! Voor jong en oud, ongeacht het niveau.

Of je nu beginner bent, of gevorderd, de skischool van Skidôme staat voor je klaar. Onze skihallen zijn voorzien van verschillende skipistes en faciliteiten, die zowel voor beginners als gevorderden een uitdaging bieden. Uiteraard hebben de gediplomeerde leraren van Skidôme alles in huis om jouw vaardigheden te verbeteren. Niet voor niets is Skidôme de beste skischool van de Benelux!

Welke les of cursus voor jou geschikt is, hangt af van wat je wilt bereiken. Ga je voor het eerst op wintersport en wil je de basis onder de knie krijgen om op eenvoudige pistes lekker naar beneden te komen, dan zorgen de leraren ervoor dat je dat aan het einde onder de knie hebt! Wil je een stapje verder, je grenzen verleggen en je vaardigheden naar een nóg hoger niveau brengen, ook dan stomen wij je klaar.

Proefles
Voordat je begint aan een cursus skiën of snowboarden, is het vaak goed om eerst te zien of skiën of snowboarden wel écht iets voor jou is. Daarom biedt de skischool van Skidôme ook een proefles aan.

Wil je meer weten over de skilessen en snowboardlessen van onze skischool? Bekijk het overzicht met alle mogelijkheden. 

Kiddies Kids Krèche
Voor de allerkleinsten biedt Skidôme de Kiddies Kids Krèche: spelenderwijs kennis maken met skiën. Kinderen van 2,5 tot 5 jaar kunnen deelnemen en beleven onder begeleiding van een van onze instructeurs 1,5 uur plezier in de sneeuw!

Social