Horeca 

Na een dag, middag of avond skiën of snowboarden bij Skidôme, is het fijn om nog even lekker samen na te genieten en na te kletsen. Of je nu zin hebt in warme chocomelk met slagroom en apfelstrüdel, een warme maaltijd of een lekkere borrel, nagenieten doe je óók bij Skidôme in één van onze gezellige après-ski cafés en restaurants!

Wil jij alvast bekijken hoe de horeca eruit ziet? Bekijk onze interactieve 360° beelden.

Eten & drinken

In de restaurants van Skidôme geniet je van een heerlijke lunch of diner met daarbij een prachtig uitzicht op de verschillende skipistes. Je waant je in een echt wintersportdorp met de echte wintersportsfeer in de gezellige en sfeervolle restaurants. Natuurlijk ontbreken de traditionele wintersportgerechten zoals apfelstrudel, goulashsoep en wienerschnitzel niet op de menukaart! De restaurants zijn niet alleen geopend voor bezoekers van de skipistes, ook wanneer je wilt genieten van mooi uitzicht en lekker eten en drinken zonder te komen skiën of snowboarden, ben je uiteraard van harte welkom!

SKIDÔME TERNEUZEN
✔ Lunch á la carte bij restaurant Leckerrr - | openingstijden » | prijzen »
✔ All you can eat & drink bij restaurant Leckerrr - | openingstijden » | prijzen »

All you can eat + gratis welkomstbubbels:
ma t/m do € 27,95
vrij t/m zo € 29,95

SKIDÔME RUCPHEN
 De Nederlandse Alp -  binnenkijken » | website » | openingstijden »

Eten en drinken bij De Nederlandse Alp
Voor een hapje of een drankje ben je van harte welkom bij De Nederlandse Alp. Naast het skiën, snowboarden, ijskarten of een potje glowgolf, geniet je bij De Nederlandse Alp met heel de familie van heerlijk eten en drinken. Je kunt ook samen spidergrillen of kiezen voor een a la cart menu. Bekijk hier het menu.

 De Sneeuwhut - binnenkijken »  | openingstijden » 
 De Stube - binnenkijken » | openingstijden » 
 De Pitbar - binnenkijken » | openingstijden »

Après-skiën

Après-skiën zoals in de Oostenrijkse of Franse Alpen doe je gewoon bij Skidôme in ons eigen land! In Rucphen en Terneuzen kan je terecht in de Bierstube. Informeer van te voren even naar de mogelijkheden.

Iets te vieren?

De gezellige cafés en restaurants van Skidôme in Rucphen en Terneuzen lenen zich perfect voor een gezellige receptie, borrel, bedrijfsuitje, feestje of andere festiviteit. Meer weten over de mogelijkheden om iets te vieren? Laat het ons weten en wij informeren je graag!

Meer weten?

Heb je speciale wensen of vragen over het aanbod van Skidôme in Rucphen of Terneuzen? Bel of mail dan een van onze locaties en we geven jou persoonlijk antwoord.

Social