Funpark


Knallen in de koelkast!

Bij wintersporten draait het maar om één ding: plezier op de piste! Lekker glijden over kraakverse sneeuw en keihard naar beneden gaan. Ben jij zo’n gepassioneerde wintersporter die graag zijn grenzen verlegt? Speciaal daarvoor hebben we het funpark ontwikkeld. Een parcours met diverse rails, schansen, boxen, kickers en andere obstakels waar de gedreven freestyler wel raad mee weet! Voor een zachte landing ligt er de Big Airbag: ideaal om moeilijke tricks te oefenen.

Funpark XXL

In het zomerseizoen (april t/m augustus) worden de pistes van Skidôme omgedoopt tot een waar freestyleparadijs. Dan wordt er namelijk een funpark XXL gebouwd. Het funpark staat in de grootste opstelling waarbij de setting regelmatig wijzigt.

Bekijk op deze pagina's de actuele setting:

Funpark Rucphen » &  Funpark Terneuzen »

Zowel Skidôme Rucphen als Terneuzen hebben een funpark. Het funpark bestaat uit verschillende obstakels die verspreid staan over de pistes. Je hoeft geen gevorderde skiër of snowboarder te zijn om de uitdaging in het funpark aan te gaan. Voor iedereen is er wel iets! 

Obstakels, schansen, rails etc!

Het funpark is voorzien van verschillende rails en schansen. De rails en schansen zijn er op verschillende niveaus, van beginners tot gevorderden. Wat jouw niveau ook is, hier kan je je grenzen verleggen!  

De opstelling van het funpark wijzigt regelmatig. Wil je de actuele set-up van het funpark weten? Rucphen » of Terneuzen »

Funpark Skidôme

Veiligheid

Op de normale skipistes is het dragen van een helm niet verplicht, maar in het funpark raden wij het wel aan. Veiligheid staat uiteraard voorop, dus neem je helm mee als je van plan bent om je uit te leven in het funpark. Deze helmen zijn overigens ook gratis te lenen bij Skidôme zolang de voorraad strekt.

Koop je ticket en ervaar het zelf! 

Meer weten?

Heb je speciale wensen of vragen over het aanbod van Skidôme in Rucphen of Terneuzen? Bel of mail dan een van onze locaties en we geven jou persoonlijk antwoord.

Social