E-tickets

Wil je komen skiën, snowboarden, ijskarten of minigolfen op de GlowGolf baan? Je bestelt snel, gemakkelijk en voordelig jouw tickets online. De tickets zijn 1 jaar geldig. Om te skiën en snowboarden kun je langskomen wanneer je wilt, voor ijskarten en GlowGolf raden wij je aan van te voren een reservering te maken. Klik hier om jouw tickets direct online te kopen.

Daarom koop je online:

 Tickets zijn 1 jaar geldig *
 Bepaal zelf wanneer je komt
 Veilig betalen via o.a. iDEAL en MisterCash
 Binnen 3 minuten besteld
 Standaard 10% korting op skiën/snowboarden en ijskarten

E-tickets

Geen afbeelding? Klik hier.

E-tickets openen & printen

Per bestelling ontvang je een digitaal ticket als PDF-bestand. Mocht je dit bestand niet kunnen openen dan raden wij je aan Adobe Reader te installeren. Dit is gratis software. Je kunt jouw ticket ook laten zien via jouw smartphone of tablet.

Piek- en daltijden

Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor piek- of daltijden. Klik op denaast piek/daltijden voor de inhoud ervan. De keuze is bepalend voor het tarief dat je betaalt en wanneer je het ticket kunt gebruiken. Bekijk hier per seizoen wat de piek- en daltijden inhouden.

F.A.Q.

Klik hier om de meest gestelde vragen te bekijken. Mocht jouw antwoord er niet tussen staan, neem dan contact met ons op.

Algemene voorwaarden

In het aankoopproces ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Je kunt deze hier terugvinden.

* met uitzondering van acties

Meer weten?

Heb je speciale wensen of vragen over het aanbod van Skidôme in Rucphen of Terneuzen? Bel of mail dan een van onze locaties en we geven jou persoonlijk antwoord.

Social