Tuben


Spelen in de sneeuw!

Naast het skiën en snowboarden heeft Skidôme nog een hele leuke activiteit: tuben! Heel leuk om te doen, zeker voor kids! 1 uur tuben kost € 9,50 

Wat is tuben?
Tuben, oftewel lekker glijden in de sneeuw, doe je bij Skidôme in een stevige rubberen band. Je gaat naar het hoogste punt van de tube-baan, stapt in de tube en glijdt naar beneden! De tube glijdt alle kanten op, waardoor het extra leuk is! Kinderen dragen tijdens het tuben altijd een helm, dus er kan niets gebeuren. Tuben is niet alleen leuk om te doen voor de fun, maar zeker ook voor bijvoorbeeld een kinderfeestje! Voor kinderfeestjes, informeer naar de mogelijkheden!

Kleding tijdens het tuben
Tuben doe je op onze skibaan, waar het altijd winters koud is. Zorg er dus voor dat de kinderen  warme kleding, een warme jas en een paar stevige schoenen of laarzen dragen. En vergeet ook je handschoenen niet, die zijn verplicht!

Reserveren

Tuben doe je op de skipistes van Skidôme, en gaat altijd op basis van reservering. Wil je komen tuben, dan dien je dus van tevoren te reserveren. Klik hieronder om direct in te schrijven. Heb je de reservering ingediend? Koop dan alvast e-tickets onderaan deze pagina.

Rucphen » Terneuzen »

Online tickets

Selecteer de locatie
  •  
  •  
Ticket geldig op:
Daltijden
Producten
Prijs
Aantal
Totaal
€ 9,50
€ 9,50

*Let op: na het aankopen van je e-ticket, dien je een reservering te plaatsen.
Bel hiervoor 0031 (0)85 902 0606 (keuze 1)

Social