Sleëen & Tuben


Sleëen in de sneeuw!

Naast het skiën en snowboarden heeft Skidôme nog een hele leuke activiteit: sleëen & tuben! Heel leuk om te doen, zeker voor kids! 1 uur sleëen en tuben kost slechts € 9,50!

Wat is tuben?
Tuben, oftewel lekker glijden in de sneeuw, doe je bij Skidôme in een stevige rubberen band op een speciaal afgezet stuk van onze piste. Je gaat via een loopbandje naar boven, stapt in de tube en glijdt naar beneden! De tube glijdt alle kanten op, waardoor het extra leuk is! Natuurlijk zijn er ook genoeg verschillende sleetjes waar je mee van de helling af kunt glijden. Kinderen dragen tijdens het sleëen en tuben altijd een helm, dus er kan niets gebeuren. Sleëen en tuben is niet alleen leuk om te doen voor de fun, maar zeker ook voor bijvoorbeeld een kinderfeestje! Voor kinderfeestjes, informeer naar de mogelijkheden!

Kleding tijdens het sleëen en tuben
Sleëen en tuben doe je op een speciaal afgezet stuk op onze skibaan, waar het altijd winters koud is. Zorg er dus voor dat de kinderen  warme kleding, een warme jas en een paar stevige schoenen of laarzen dragen. En vergeet ook je handschoenen niet, die zijn verplicht!

Reserveren

Sleëen en tuben doe je op de sleepistes van Skidôme en gaat altijd op basis van reservering. Wil je komen sleëen en tuben, dan dien je dus van tevoren te reserveren. Bel +31 (0) 85 902 0606 om direct te reserveren, of stuur een e-mail via onderstaande buttons. Koop alvast hier je e-tickets, onderaan deze pagina.

Rucphen » Terneuzen »

Online tickets

Selecteer de locatie
  •  
  •  
Ticket geldig op:
Daltijden
Producten
Prijs
Aantal
Totaal
€ 9,50
€ 9,50

*Let op: na het aankopen van je e-ticket, dien je een reservering te plaatsen.
Bel hiervoor 0031 (0)85 902 0606 (keuze 1)

Social