KiddieHoi vriendjes!

Mijn naam is Kiddie en ik ben 11 jaar oud. Ik ben geboren op de ijskoude sneeuwvlaktes in het noorden waar ik altijd heel alleen was. Toen Skidôme dit hoorde wilde ze me graag helpen en kreeg ik een eigen iglo op de pistes bij Skidôme. Ik zou zelfs mijn eigen vriendjespagina krijgen!

Dit klonk mij als sneeuw in de oren! Dat is de reden waarom Skidôme speciaal voor mij en mijn vriendjes iedere middag in de zomer heel Skidôme omtovert tot een echt speelparadijs in de sneeuw in mijn eigen Kiddieland. Op woensdagmiddag ben ik aanwezig om met jullie mee te spelen tijdens Kiddies Kids Klup

Ik heb al heel veel vriendjes gemaakt maar wil er natuurlijk nog veeeeeel meer. Wil je graag samen met mij op de foto? Geen probleem! Ik kom je vast wel tegen op de woensdagmiddag, spelend in de sneeuwspeeltuin of wie weet sjezend op de slee naar beneden op mijn sneeuwheuvel.

Zullen we dan ook vriendjes worden? Klik hier om vriendjes met mij te worden.

Meer weten?

Wil je een kinderfeestje reserveren of heb je nog speciale wensen of vragen over de mogelijkheden voor uw kids? Neem dan contact op met onze receptie.

Info aanvragen

Social