Nu geopend

Vandaag geopend van 10:00 tot 23:00
 • Kiddieland: spelen in de koelste speeltuin

  Vanaf 1 april: In Kiddieland staat plezier voor kids voorop. Daarom pakken we groots uit met onze speciale sneeuwspeeltuin. Een mooie tubebaan, klimmen en klauteren op een berg met sneeuw en een heleboel verse sneeuw om mee te spelen…dat klinkt als het koelste speelparadijs voor kinderen! Maak van Skidôme een sneeuwparadijs voor het hele gezin en trek zelf de latten of je board aan, terwijl de kids lekker spelen in het speelparadijs. Liever glijden in een tube of op een slee? Dat mag natuurlijk ook!

 • Kiddies Kids Klup

  Kom spelen met Kiddie: Kinderen kunnen hun lol niet op tijdens de Kiddies Kids Klup. Iedere woensdagmiddag spelen in de sneeuw! Hoe koel is dat? Maar Skidôme laat jonge sneeuwfanaten zeker niet in de kou staan. Speciaal voor de kids hebben we de koelste sneeuwspeeltuin gebouwd. In Kiddieland mogen kids spelen, sleeën, tuben, klimmen, glijden en vooral heel veel plezier beleven met Kiddie.

  Meer info »
 • Kinderfeestjes

  Ben je echt helemaal gek van sneeuw en skiën of snowboarden, hoe cool is het dan om je kinderfeestje in de sneeuw te vieren? Voor kinderfeestjes zijn er heel veel mogelijkheden. Van skiën, schaatsen of sleeën tot cupcakes versieren en pizza bakken. Kijk snel wat er voor kinderfeestjes allemaal te doen is bij Skidôme!

  Meer info »
 • Cursussen & lessen

  Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen bij Skidôme kennis maken met skiën of snowboarden. Natuurlijk gaat dat bij de allerkleinsten spelenderwijs. De grotere kinderen gaan zich echt voorbereiden op wintersport en skiklasjes in de bergen. Kijk snel naar het complete lesaanbod voor kinderen.

  Meer info »
 • Kiddie

  Hoi vriendjes! Mijn naam is Kiddie en ik ben 11 jaar oud. Ik ben geboren op de ijskoude sneeuwvlaktes in het noorden waar ik altijd heel alleen was. Toen Skidôme dit hoorde wilde ze me graag helpen en boden ze me een eigen iglo aan op de pistes in Skidôme.

  Meer info »
 • Tuben, schaatsen en sneeuwkampen!

  Speciaal voor kinderen heeft Skidôme hele leuke activiteiten: tuben, schaatsen en sneeuwkampen! Tuben doe jij bij Skidôme in speciale rubberen banden waarmee je van de skipistes afglijd. Op de verrassende indoor schaatsbaan heb je ijspret als nooit tevoren en tijdens de sneeuwkampen is er volop wintersportplezier voor alle kids!

  Meer info »
 • Vakantiepas

  Wil jij jouw schoolvakantie in de sneeuw doorbrengen? Dat kan met de schoolvakantiepas! Hiermee heb je onbeperkt toegang tot de pistes van Skidôme.

  Meer info »

Meer weten?

Wil je een kinderfeestje reserveren of heb je nog speciale wensen of vragen over de mogelijkheden voor uw kids? Neem dan contact op met onze receptie.

Info aanvragen
Skidôme Rucphen:

+31 (0)165 - 34 31 34 (Keuze 9)

info@skidome.nl

Skidôme Terneuzen:

+31 (0)115 - 64 13 00 (Keuze 9)

receptietnz@skidome.nl

Social