Teambuilding arrangement


Denk aan uitdagende zeskamp spellen, combineer dit met onze sneeuw en je ziet het voor je: ons teambuilding arrangement. Opgewekte gezichten, lachbuien, hilarische valpartijen en een sterke samenwerking gegarandeerd! Mooi toch, wat de beleving van sneeuw met je team kan doen...  

Hoe ziet je dag eruit?

 Ontvangst met drankje en lekkernij
 Welkomstwoord door Skidôme
 Teambuilding in de sneeuw (1,5 uur)
 Prijsuitreiking voor het winnende team

Het teambuilding arrangement is voor groepen vanaf 10 personen. De prijzen van het arrangement zijn tijdens daluren € 37,50 p.p. en tijdens piekuren € 39,50 p.p. De duur van het arrangement is 3 uur. Inclusief snowboots, exclusief kleding. 

Teambuilding in de sneeuw

Elkaar beter leren kennen in de sneeuw? Dat kan met het teambuildingspel waarbij je gaat samenwerken in de sneeuw. Je hebt de keuze uit verschillende thema's: snelheid, fun of teambuiling. Bepaal zelf welk thema het beste bij de groep past. De spellen zijn hierop aangepast. Tijdens deze 1,5 uur durende teambuilding doorloop je een parcours vol hilarische spellen, zoals: skilat lopen, levend bowlen en polonaise sleeën. Natuurlijk is het belangrijk dat er tijdens de teambuilding doelen worden bereikt, maar gezelligheid en hilariteit staan voorop!

Voorwaarden

 Minimaal 10 betalende personen per boeking
 Exclusief reserveringskosten van € 1,- p.p. (max € 25,-) 
 Alleen mogelijk op reservering

Wist je dat dit arrangement is uit te breiden met (vergadering), lunch, diner, après-ski of andere activiteiten? Onze collega’s van de groepsafdeling vertellen je graag de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Social