Sneeuwballengevecht arrangement

Beleef het meest originele groepsuitje met het Skidôme sneeuwballengevecht. Trefbal met echte sneeuw. In twee teams ga je de strijd tegen elkaar aan. Je speelt 3 uitdagende spelvormen waarbij teambuilding voorop staat. Bereid je voor op een grote lading sneeuw, de strijd tussen twee teams en heel veel fun! 

Hoe ziet je dag eruit?

 Ontvangst met drankje en lekkernij
 Welkomstwoord door Skidôme
 Sneeuwballengevecht (1,5 uur) in 3 spelvormen
 Prijsuitreiking voor het winnende team

Het Skidôme sneeuwballengevecht is voor groepen vanaf 10 personen. De prijs van het arrangement is € 29,50 p.p. en deze is alleen te boeken tijdens het zomerseizoen (01-04-2018 t/m 30-09-2018). De duur van het arrangement is 3 uur.  

Sneeuwballengevecht

Werk samen met je teamleden om de beste sneeuwballen te maken. Geef een slinger aan de sneeuwballen, gooi je tegenstanders raak en verover de vlag van de andere partij. Klinkt dit als sneeuw in de oren? Ga dan het ijskoude gevecht aan met je familie, vrienden of teamgenoten. Het sneeuwballengevecht bestaat uit 3 verschillende spellen. Het team dat de meeste punten behaalt is de winnaar!

Spel 1: Snow Battle
Hoeveel spelers kun je afgooien? De eindscore telt! Maar let op, de spelers mogen weer terug het veld in nadat ze zijn afgegooid.

Spel 2: Capture the flag
Verover de vlag bij de tegenstander zonder gezien of geraakt te worden. Het team dat de meeste vlaggen heeft veroverd, is de winnaar.

Spel 3: Last man standing
Ga door totdat iedereen is afgegooid! Maar de vraag is natuurlijk... Welk team blijft het langst staan?

Voorwaarden

 Minimaal 10 betalende personen per boeking
 Exclusief reserveringskosten van € 1,- p.p. (max € 25,-) 
 Alleen mogelijk op reservering

Wist je dat dit arrangement is uit te breiden met (vergadering), lunch, diner, après-ski of andere activiteiten? Onze collega’s van de groepsafdeling vertellen je graag de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Social