Fly & Drift arrangementBeleef de ultieme adrenalinekick met het Fly & Drift arrangement. Ervaar een unieke vrije val bij Indoor Skydive Roosendaal en ga als team de strijd aan tijdens twee drift sessies op écht ijs bij IceKart Rucphen. 

Hoe ziet je dag eruit?

IceKart Rucphen
 Ontvangst met drankje en lekkernij
2 drift sessies + prijsuitreiking voor de 3 snelste coureurs
Lunch in De Sneeuwhut

Indoor Skydive Roosendaal
Ontvangst met drankje in Bravo24
3 sessies indoor skydiven p.p. + Indoor Skydive Certificaat
 Dare to share diner + 2 drankjes

Het Fly & Drift arrangement is voor groepen vanaf 10 personen € 149,50 p.p. Dit arrangement heeft een duur van 8 uur. 

Driften op echt ijs

Benieuwd hoe het is om te driften op echt ijs? Ervaar het bij IceKart Rucphen. Beleef een wedstrijd vol uitdaging als je in je kart door de bochten drift om zo naar de eindstreep te komen. Het maakt niet uit of je een snelheidsduivel bent of een langzamere coureur, iedereen kan ijskarten! Door te driften beweeg je sneller over het ijscircuit. Stel je stuurkunsten op de proef in de speciale elektrische karts, maak de perfecte drift en ervaar hoe verrassend leuk ijskarten is! Het concept van IceKart Rucphen is uniek in Europa. Beleef het bij Skidôme!

Indoor skydiven

You can fly! En dat is echt waar, ook jij kan indoor skydiven. Bij Indoor Skydive Roosendaal beleef je de unieke vrije val ervaring zonder dat je daarvoor uit een vliegtuig hoeft te springen. Puur op de kracht van de wind. In Roosendaal staat het enige Indoor Skydive Centrum van Nederland. Beleef een onvergetelijke ervaring! 

Voorwaarden

Minimaal 10 betalende personen per boeking
Exclusief reserveringskosten van € 1,- p.p. (max € 25,-) 
Alleen mogelijk op reservering
 Het dragen van een balaclava (helmmuts) is verplicht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Social