Groepen

Voor groepen heeft Skidôme unieke en uitdagende activiteiten. Zo maken we van jouw familiefeest, vrijgezellenfeest of schoolreis een leuke gebeurtenis. Bekijk ook de groepsuitjes van GlowGolf en IJskarten.

 • Arrangementen

  Ben je op zoek naar een leuk en origineel groepsuitje? Speciaal voor groepen en teams biedt Skidôme verschillende arrangementen aan. Van skiën en snowboarden tot ijskarten en GlowGolfen. Kijk snel in het volledige overzicht met arrangementen. Uiteraard zijn er ook volop mogelijkheden voor arrangementen op maat!

  Meer info »
 • Scholen

  Skidôme heeft alles in huis om van jouw schoolreis een dag om nooit te vergeten te maken! Zo bieden wij het alternatief voor de klassieke sportdag, namelijk de wintersportdag. Hierbij zijn de kinderen een complete dag bezig in de sneeuw. Ook zijn er speciale schooltarieven.

  Meer info »
 • Vrijgezellenfeest

  Ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren en op zoek naar een originele activiteit om de vrijgezel te verrassen? Neem dan eens een kijkje in het aanbod van Skidôme. Je beleeft gegarandeerd een onvergetelijke dag vol hilariteit en uitdaging!

  Meer info »
 • Après-ski zoals in de Alpen

  De gezellige cafés en restaurants van Skidôme lenen zich perfect voor een gezellige receptie, borrel, feestje of andere festiviteiten. Of wat denk je van après-skiën zoals in de Alpen? Dat kan bij Skidôme! Bekijk het ruime aanbod. Meer weten over de mogelijkheden? Laat het ons weten en wij informeren je graag!

  Meer info »

Meer weten?

Wil je telefonisch reserveren of heb je speciale wensen of vragen over de groepsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
Skidôme Rucphen:

+31 (0)85 - 902 06 06 (Keuze 2)

verkoop@skidome.nl

Skidôme Terneuzen:

+31 (0)85 - 902 06 06 (Keuze 2)

verkoop@skidome.nl

Social