Het moment om te starten is nu!

Jouw wintersport begint bij Skidôme.

Het wintersportseizoen is begonnen bij Skidôme! Ook dit seizoen gaan er weer duidenden Nederlanders op een welverdiende wintersportvakantie. Jij ook? Door een goede voorbereiding haal jij nóg meer uit jouw wintersportvakantie. Maar begin niet te laat, het moment om te starten is nu! 

Het komt helaas vaak voor dat men te laat start met de voorbereiding op hun wintersportvakantie. Dat is jammer! We sommen de voordelen van een vroege start even voor je op:

 Je gaat goed voorbereid op wintersport: zo haal je meer plezier uit je wintersportvakantie!
 Er zijn goede voordeelpakketten
 Last minute lopen de cursusweken vol
 Het is leuk om het hele seizoen met wintersport bezig te zijn
 Uitdaging op ieder niveau, door ruim aanbod aan clinics en trainingen
 Door herhaling leer je het beste!

Jouw wintersportvakantie komt sneller dichterbij dan je denkt. Vanaf startweek 46 (13 t/m 19 november) duurt het nog slechts 5 lesweken tot de kerstvakantie, 10 lesweken tot de krokusvakantie en 15 lesweken tot het einde van het seizoen. Goed voorbereid op wintersport? Het moment om te starten is NU!

Bereid je voor op wintersport met een cursus!


De beste voorbereiding voor jouw wintersport! Wil jij écht beter leren skiën of snowboarden? Volg een cursusreeks en ga goed voorbereid op wintersport. De skischool van Skidôme staat klaar voor zowel beginners als gevorderden en voor jong en oud. Onze ervaren en gediplomeerde leraren helpen jou met het verbeteren van je vaardigheden!

Wij hebben de beste deals voor je op een rijtje gezet. Welke periode ga jij?

Vertrekperiode Beste voorbereiding op jouw vertrekperiode
Kerstperiode Standaard cursuspakket (5 lesweken) *
Carnavalsperiode (krokus) Cursus voordeelpakket (10 lesweken + abonnement) *
Paasperiode Seizoensdeal (15 lesweken + abonnement) *

* starten in startweek W1 (13 november t/m 19 november).

Bekijk ons uitgebreide cursusaanbod »

 

Bereid je voor bij dé wintersportbestemming van de Benelux

 • Warming Up event - 12 november

  Of je nu benieuwd bent naar wat jouw huidige niveau is of op zoek bent naar de volgende stap: inspiratie vind je tijdens ons Warming Up event! Profiteer van veel voordeel op een 4 uurpas en neem gratis deel aan proeflessen, trainingen en clinics!

  Kom ook!
 • Liever een privéles?

  Wil je graag meer resultaat boeken door individuele aandacht? Dat kan! De privélessen van Skidôme zijn dan zeker iets voor jou. Deze lessen zijn perfect afgestemd op jouw niveau en verbeterpunten voor een optimaal resultaat. Bekijk hier het brede aanbod privélessen bij Skidôme Rucphen en Terneuzen:

  Bekijk het aanbod
 • Volg onze wekelijkse trainingen!

  Kan je al goed van de piste af? Je raakt nooit uitgeleerd! De Skidôme trainingen zijn dan perfect voor jou. Tijdens de trainingen word je wekelijks uitgedaagd door de beste leraren. Het is mogelijk om eenmalig deel te nemen, maar met een seizoensabonnement haal je nog meer uit jouw wintersport!

  Bekijk het programma
 • Volg een clinic!

  Ga je vaker op wintersport en wil jij werken aan de techniek of heb je problemen met het trotseren van buckels op de piste? Skidôme biedt een uitdagend programma met verschillende clinics aan. Op 24 oktober kan je meedoen met een clinic 'Balans'. Bekijk het volledige programma en doe mee!

  Bekijk het programma
 • Volop events dit seizoen!

  Dat Skidôme dé wintersportbestemming is van de Benelux, zijn wij van overtuigd. Daarom organiseert Skidôme samen met haar partners dit seizoen verschillende events, voor iedere wintersporter! Of je nu een freestyle snowboarder bent of een beginnende skiër: bij Skidôme is er altijd wat voor je te doen! Wat dacht je van onze testevents?

  Bekijk de kalender
 • Het hele jaar door wintersporten?

  Ook dat kan bij Skidôme! Is skiën of snowboarden echt jouw allergrootste hobby en ben je van plan het hele jaar door te genieten van de kraakverse sneeuw bij Skidôme? Dan is een piste abonnement voor jou het meest voordelig. Ook kun je je abonnement upgraden met trainingen, clinics en/of materiaalhuur.

  Bekijk de abonnementen

Social