Wat is GlowGolf?
Minigolf spelen alsof je op de Noordpool bent, tussen de ijsberen, de orka’s, pinguïns en walvissen. Het kan echt maar dan lekker dichtbij in eigen land, en wel bij GlowGolf Rucphen in Noord-Brabant! Bij GlowGolf Rucphen speel je minigolf in een schitterend mooi decor. Het is minigolf zoals je gewend bent, maar dan op een overdekte baan met fluorescerende black lights. De minigolfbanen, de balletjes en de dieren geven allemaal licht. Een unieke belevenis voor jong en oud!

GlowGolf bij Skidôme: 18 holes minigolf

De overdekte en lichtgevende GlowGolf baan heeft 18 holes. Eén spelletje GlowGolf duurt ongeveer een uur. Je speelt GlowGolf in groepjes van maximaal 5 spelers. Kom je minigolf spelen met een grotere groep, dan word je opgedeeld in kleinere groepjes en start je direct na elkaar.

GlowGolf: glow in the dark minigolf

GlowGolf werkt ongeveer hetzelfde als minigolf, alleen is de sfeer en de omgeving anders: veel leuker! Om beurten sla je bij GlowGolf de bal, zodat je de bal van de tegenstander kan hinderen. Een extra spannend spelelement. Na 18 holes heeft degene met het minste aantal slagen gewonnen. Het gaat natuurlijk om het plezier, uiteindelijk wil iedereen maar één ding: in zo min mogelijk slagen het balletje in de hole krijgen!

De omgeving en sfeer lijken op de Noordpool maar toch zijn jassen en mutsen gelukkig niet nodig: binnen in de hal is er een aangename huiskamertemperatuur.

Speciale GlowGolf actie

Iedere woensdagmiddag kunnen kinderen hun lol niet op tijdens de Kiddies Kids Klup. Spelen in de koelste sneeuwspeeltuin bij Skidôme! Tip: als je op woensdag Kiddie Kids Klup combineert met GlowGolf dan koop je voor slechts € 5,- per persoon een ticket voor GlowGolf Rucphen!

Gebruik de aanbieding »

Enthousiast over GlowGolfen? Kom ook een keer spelen en neem vrienden en familie mee! Koop nu tickets voor GlowGolf!

Meer weten?

Wil je telefonisch reserveren of heb je speciale wensen of vragen over de GlowGolf mogelijkheden? Bel of mail ons en we geven jou persoonlijk antwoord.

Offerte aanvragen

Social