Skidôme Open dagen 2017


Het wintersportseizoen is begonnen, we mogen weer! Dat wordt genieten van kraakverse sneeuw, onvergetelijke afdalingen op de piste en de gezellige sfeer… Kun jij ook niet wachten? Kom alvast het echte wintersportgevoel ervaren tijdens de Skidôme Open Dagen.

 Save the date - Skidôme Rucphen & Terneuzen: 30 september en 1 oktober 2017  

Tijdens deze dagen wordt iedereen uitgenodigd om de aftrap van het seizoen te vieren. Je kunt meedoen aan tal van winterse activiteiten, zoals gratis proeflessen en clinics, neem een kijkje op de wintersportbeurs en maak kennis met ons nieuwste aanbod, zoals de Skidôme wintersportreizen! Tijdens de Skidôme Open Dagen profiteer je bovendien van mooie kortingsacties, waarbij de korting kan oplopen tot wel 50%!

Het volledige programma overzicht van de Skidôme Open Dagen kan je hier bekijken. Wil je niks missen? Meld je aan bij het Facebook-event!

Kortingen tijdens de Skidôme Open Dagen

Alléén tijdens de Skidôme Open Dagen kun je onze activiteiten proberen met enorm hoge kortingen! Profiteer van deze acties, alléén op 30 september en 1 oktober 2017.

✔ 2 uur pistetoegang van € 29,50 voor € 14,75
✔ Proeflessen  Gratis! (bij 2 uur pistetoegang)*
 Clinics Gratis! (bij 2 uur pistetoegang)*
✔ IceKart 2 heats (alléén zondag 1 oktober in Rucphen) van € 34,50 voor € 24,75
✔ GlowGolf van € 7,95 voor € 4,50
✔ Sleeën / Tuben van € 9,50 voor € 4,75

* Reserveren verplicht.

(Actievoorwaarden: Tickets zijn alleen geldig tijdens de Open Dagen op 30 september en 1 oktober. Niet geldig in combinatie met andere acties. De algemene voorwaarden zijn van toepassing.)

 • Bestel je tickets!

  Kom je ook langs op de Open dagen? Gezellig! Koop hier voordelig je tickets voor de Open dagen op 30 september en 1 oktober in Skidôme Rucphen en Terneuzen.

  Bestel tickets
 • Open Dagen Deals

  Alléén tijdens de Skidôme Open Dagen bieden wij enorm hoge kortingen aan om je geweldig voor te bereiden op het winterseizoen! Deze producten kan je alleen aanschaffen op 30 september en 1 oktober in Rucphen en Terneuzen. Bijvoorbeeld ✔ Alle cursussen + gratis materiaal ✔ Jaarpas € 100,00 korting. En nog veel meer...

  Meer Info
 • Gratis proeflessen en trainingen

  Kennismaken met de wintersport? Dit is je kans! De hele dag starten er diverse proeflessen skiën of snowboarden voor beginners en gevorderden. Ontdek of een cursus iets voor jou is! Kun je al skiën of snowboarden en vind je het leuk om bij te leren? Tijdens de wekelijkse trainingen ligt de focus op specifieke technieken en vaardigheden. Iets voor jou? Probeer het gratis tijdens de Skidôme Open Dagen.

  Schrijf je alvast in
 • Gratis clinics en wedstrijden

  Tijdens de Skidôme Open Dagen kun je deelnemen aan tal van winterse activiteiten: gratis clinics en wedstrijden voor de bezoekers! Deze worden op alle niveaus gegeven, dus het is leuk om mee te doen voor zowel beginners, gevorderden en ervaren wintersporters!

  Schrijf je alvast in
 • Glowgolf van € 7,50 voor € 4,50

  Als je Skidôme Rucphen bezoekt tijdens de open dagen, dan kan met korting glowgolfen! Leuk voor het hele gezin en alle leeftijden. Dit moet je een keer gedaan hebben!

  Boek nu
 • Wintersportbeurs Rucphen

  Op zoek naar een nieuwe jas? Een nieuw snowboard? Of wellicht nieuwe skischoenen? Tijdens de wintersportbeurs worden de nieuwste wintersportartikelen gepresenteerd en kun jij je aankopen doen! Tijdens de Skidôme Open Dagen in Rucphen op 30 september en 1 oktober wordt er ook een tweedehands ruilbeurs georganiseerd. De wintersportbeurs is dé ideale plek om je outfit aan de start van het seizoen compleet te maken.

  Meer info

Social