Doe de wintersportcheck


 

Ben jij klaar voor de wintersport?


Hotel geboekt? Check! Skipassen besteld? Check! Wintersportoutfit binnen? Check! Auto winterklaar? Check! Ligt er sneeuw? Check! Zo, jij bent klaar voor de wintersportvakantie. Of vergeet je nog iets? Want hoe zit het eigenlijk met jouw skills op de piste? Kun je al goed skiën of snowboarden? Of heb je nog wat lessen nodig?

Doe de wintersportcheck en ontdek of jij écht klaar bent voor de wintersportvakantie. Tijdens een privéles checkt een professionele leraar of je klaar bent om de piste op te gaan. Na een korte intake ga je aan de slag in echte sneeuw en volgt een voorbereidingsadvies op maat. Zo ga jij gegarandeerd goed voorbereid op wintersportvakantie en ben je van één ding verzekerd: jij kunt de latten of je board met vertrouwen onderbinden. Dat wordt pas echt genieten!

Doe een wintersportcheck:
 

✔ 1 uur privéles
 Inclusief intake en advies op maat
 Voor beginnende en gevorderde wintersporters
 TIP: Met je hele wintersportgroep lessen is voordeliger!

Ben jij helemaal klaar voor de wintersport?

 • Schrijf je in voor een wintersportcheck!

  Wil je jezelf écht goed voorbereiden? Bijvoorbeeld omdat je wintersport op de planning staat. Dan is een privéleraar iets voor jou! Deze lessen zijn perfect afgestemd op jouw thema's en verbeterpunten voor een optimaal resultaat. De ideale wintersportcheck!

  Schrijf je in
 • Bereid je optimaal voor op jouw wintersport!

  De beste voorbereiding voor jouw wintersport! Wil jij écht beter leren skiën of snowboarden? Volg een cursusreeks en ga goed voorbereid op wintersport. De skischool van Skidôme staat klaar voor zowel beginners als gevorderden en voor jong en oud. Onze ervaren en gediplomeerde leraren helpen jou met het verbeteren van je vaardigheden! Nu is het moment om te starten!

  Bekijk het aanbod
 • Last minute wintersport geboekt?

  Ga jij deze winter op wintersport, maar heb je het skiën of snowboarden nog niet helemaal onder de knie? Geen zorgen! Onze leraren helpen jou graag in korte tijd met het verbeteren van je vaardigheden op de ski's of op je snowboard om meer uit je wintersport te halen.

  Bekijk de mogelijkheden!
 • Wekelijkse trainingen

  Kan je al goed van de piste af? Je raakt nooit uitgeleerd! De Skidôme trainingen zijn dan perfect voor jou. Tijdens de trainingen word je wekelijks uitgedaagd door de beste leraren. Het is mogelijk om eenmalig deel te nemen, maar met een seizoensabonnement haal je nog meer uit jouw wintersport!

  Meer informatie
 • Volg een clinic!

  Ga je vaker op wintersport en wil jij werken aan de techniek of heb je problemen met het trotseren van buckels op de piste? Skidôme biedt een uitdagend programma met verschillende clinics aan. Bekijk het volledige programma en doe mee!

  Bekijk het programma

Social