Beleef wintersport met collega's!

Beleef een wintersportervaring bij Skidôme!

Met je collega’s de sneeuw opzoeken is best bijzonder, zeker in een land waar niet altijd sneeuw valt. Bij Skidôme spreken we uit ervaring als we zeggen hoe leuk het is om met collega’s heerlijk te ontspannen in de sneeuw, bijvoorbeeld op de ski’s of met een snowboard. Je leert je collega’s beter kennen in een informele setting en werkt in gezelschap aan het onderlinge teamgevoel.

Wintersportbeleving dichtbij huis!

Voor het echte wintersportgevoel hoef je niet per se naar de Alpen. Skidôme is de wintersportbestemming in de Benelux! Je ervaart de complete wintersportbeleving tijdens een wintersportdag. Duik bijvoorbeeld overdag de sneeuw in, leg een bodem voor het après-skiën met een heerlijk diner en feest er vervolgens op los!  

 • Activiteiten in de sneeuw

  Een teambuilding of toch een les? Dat kan! Skidôme biedt arrangementen aan op maat en dus voor ieder wat wils. Bekijk de mogelijkheden en neem gerust vrijblijvend contact op voor een informatieaanvraag!

  Meer informatie
 • Start 2 Ski

  Op zoek naar een teambuildingsactiviteit voor de lange termijn of met het bedrijf op wintersport? Dan sluit dit arrangement naadloos aan! In een vastgestelde periode volg je met collega's een aantal lessen. De perfecte voorbereiding op het bedrijfstripje naar de sneeuw dus!

  Meer informatie
 • Geef een wintersportbeleving cadeau!

  Bij Skidôme kun je 365 dagen per jaar genieten van kraakverse echte sneeuw en winterse temperaturen. Of je nu gaat skiën, snowboarden of ijskarten. Je geeft iemand een dag vol plezier!

  Meer informatie
 • Volledig verzorgd bedrijfsevent

  Wil jij écht groots uitpakken? Bekijk dan eens ons zakelijk aanbod. Van exlusieve baantoegang tot vaste avonden netwerken in de sneeuw: de mogelijkheden zijn eindeloos!

  Bekijk de mogelijkheden!
 • Tip: houd het hoofd koel!

  Natuurlijk met onze verfrissende vergaderarrangementen! Wist je dat je de activiteiten bij Skidôme prima kunt combineren met een vergadering? Laat je inspireren en vraag vrijblijvend een informatieaanvraag aan!

  Bekijk de mogelijkheden!

Social