Voorjaar bij SkidômeGeniet dit voorjaar van een kraakverse lente bij Skidôme! Naast volop winters plezier, hebben we veel voorjaarsactiviteiten. De grootste sneeuwspeeltuin voor kids en de leukste zomerarrangementen, van een hilarisch sneeuwballengevecht tot een heerlijke BBQ. Freestylers kunnen losgaan in het vernieuwde Funpark XXL. Profiteer alleen dit voorjaar van onze voorjaarsactie: 4 uur pistetoegang voor de prijs van een 2 uurpas!

 • Skiën of snowboarden in de lente?

  Jazeker! In het voorjaar begint het laagseizoen bij Skidôme. Dat betekent strakke, rustige pistes waar jij lekker op kunt oefenen: de beste tijd van het jaar. Als je uitgeoefend bent, kun je lekker genieten op het terras bij ons restaurant.

 • Voorjaarsactie

  Om het nog aantrekkelijker te maken, hebben we speciaal voor jou een scherpe voorjaarsactie! Bij aankoop van 2 uur pistetoegang krijg je er van ons nog eens 2 uur extra bij. Geniet van 4 uur lang ski- en snowboardplezier!

  Meer info »
 • De beste cursusdeals

  Dat het laagseizoen het meest ideale seizoen is om je skills te verbeteren, kunnen we maar niet genoeg benadrukken. Daarom hebben we deze zomer ook weer de zomercursussen in ons aanbod. Geniet van veel voordeel: rustige en strakke pistes, top sneeuwkwaliteit en persoonlijke aandacht van onze skileraren!

  Meer info »
 • Kiddies Kids Klup

  Neem je de kinderen mee? Super gezellig! Vanaf 1 april kan je elke middag in de week spelen in de grootste en allerleukste sneeuwspeeltuin. Kinderen kunnen tuben, klimmen, sleeën en glijden van de pistes. Op woensdagmiddag is Kiddie van 13:00 tot 17:00 uur ook op de piste aan het spelen! Kom jij gezellig met Kiddie spelen?

  Meer info »
 • Funpark XXL

  Freestylers kunnen losgaan in het vernieuwde Funpark XXL. Wil jij nog beter je tricks oefenen, op rustige pistes met een top sneeuwkwaliteit? Dan is dit de periode om in het Funpark XXL te gaan skiën of snowboarden!

Social