Valentijn bij Skidôme

Een romantische date in de sneeuw!

Er is niets zo romantisch als een date in de sneeuw, toch? Verras daarom jouw sneeuwengel met een middagje skiën of snowboarden én zoek de warmte op in de après-ski bar! 

Wat is er nou leuker om samen een proefles te volgen? Of lekker een paar uurtjes te genieten van kraakverse sneeuw en daarna romantisch te dineren aan de piste? Reden genoeg dus om jouw date mee te nemen naar Skidôme!

We zetten alle redenen eventjes voor je op een rij:

 • 4 uurtjes de baan op

  Geniet nu extra voordelig van onze actie tijdens valentijn: 4 uur pistetoegang voor 2 personen met € 19,50 korting! Reden genoeg om jouw valentijn voordelig te verrassen!

  Meer info »
 • Samen een proefles volgen

  Hoe romantisch is dat! In de sneeuw spelen is al leuk, samen een proefles skiën of snowboarden volgen is nóg leuker. Je leert elkaar goed kennen, hebt plezier samen en kan je zelfs je beste beentje voor zetten!

  Meer info »
 • Een les voor twee

  Beginnende wintersporters of al wat wintersportervaring? Neem jouw valentijn mee voor een date voor twee! Samen met een privéleraar lekker een uurtje lessen en daarna uitrusten in het restaurant. Goed idee toch?

  Meer informatie
 • Mét een romantisch etentje

  Bij een romantische date mag een heerlijk diner natuurlijk niet ontbreken! Naast de keuze voor skiën, ijskarten of glowgolfen kan je kiezen tussen een heerlijk 12-uurtje, een Black Angus burger of lekker romantisch spidergrillen!

  Meer info »
 • Meerdere activiteiten mogelijk

  Combineer een uitje in de sneeuw met een van onze andere activiteiten! Wat dacht je van een spannend potje minigolf in het donker of een ijskoude battle op het ijs?

  Meer info »

Social