Super Summer Sale

Boek nu en profiteer deze winter!

Wil jij deze winter stralen op je ski’s of board, vloeiend bochten nemen, snelheid controleren, veilig stoppen of juist volle bak strepen? Bereid je dan nu al voor. Boek een proefles, cursus of abonnement, start in september en profiteer van super lage prijzen t/m 31 augustus! Alleen tijdens de Skidôme Super Summer Sale. Wees er snel bij want op=op en vol=vol!

✔ Alle cursussen € 50,00 korting 
✔ Alle proeflessen € 10,00 korting
✔ Alle abonnementen + 4 weken gratis
✔ 5x privélespakket inclusief 10 uurpas € 26,00 korting
✔ 10x privélespakket incl. 12 weken abonnement € 36,00 korting

 

 • Alle cursussen € 50,00 korting

  Oké het klinkt misschien beetje vreemd om al in september te starten met wintersportvoorbereiding, maar wij zeggen tegen onze vrienden dat het moment om (beter) te leren skiën of snowboarden is nu! Start in de eerste startweek en profiteer van rustigere pistes en een superscherpe deals. Alle cursussen en de voordeelpakken boek je in augustus met € 50,- korting. Je boekt nu 5 lessen van 1,5 uur al vanaf slechts € 119,50. Wil je helemaal goed voorbereiden boek dan een van de voordeelpakketten met extra voordeel, 2 lesreeksen = 10 lessen inclusief 12 weken onbeperkt pistetoegang of 3 lesreeksen (= 15 lessen!) met een half jaar abonnement. Je bent dan helemaal klaar voor het wintersportseizoen.

  Meer info
 • Alle abonnementen + 4 weken gratis

  Is skiën of snowboarden echt jouw allergrootste hobby en ben je van plan het hele jaar door te genieten van de kraakverse sneeuw bij Skidôme? Dan is een abonnement voor jou het meest voordelig. Bekijk snel de mogelijkheden.

  MEER INFO
 • Tot € 36,00 korting op privélespakketten!

  Ga voor een optimaal resultaat en boek een privéles: nu 5x privéles inclusief 10 uurpas van € 335,00 voor € 299,00. Of wat dacht je van een 12 weken privélespakket, met 12 weken abonnement, voor slechts € 599,00!

  Boek nu
 • Proefles € 10,00 korting

  Tijdens een proefles stap je in op niveau groen (beginners). De les wordt gegeven in groepen van minimaal 4 personen. Daarbij word je ingedeeld in een groep met skiërs of in een groep met snowboarders. Een proefles skiën of snowboarden duurt 1,5 uur. Ruim de tijd om jou te overtuigen hoe leuk wintersport kan zijn!

  Meer info

Social