Skidôme Super Summer Sale

Boek nu en profiteer deze winter!

Wil jij deze winter stralen op je ski’s of board, vloeiend bochten nemen, snelheid controleren, veilig stoppen of juist volle bak strepen? Bereid je dan nu al voor. Boek een proefles, cursus of abonnement, start in september en profiteer van super lage prijzen t/m 31 augustus! Alleen tijdens de Skidôme Super Summer Sale. Wees er snel bij want op=op en vol=vol!

✔ Alle cursussen € 50,00 korting                                     
✔ Alle abonnementen + 1 maand gratis
✔ 10 uurpas € 20,00 korting
✔ Alle proeflessen € 10,00 korting

 

 • Alle cursussen € 50,00 korting

  Wil je (beter) leren skiën of snowboarden? Volg dan een les of cursus bij de beste skischool van de Benelux! De skischool van Skidôme staat klaar voor beginners en gevorderden en voor jong en oud. Wat jouw uitdaging ook is, onze zeer ervaren en gediplomeerde leraren helpen jou met het verbeteren van je vaardigheden! Zowel met skiles als met snowboardles.

  Meer info
 • Alle abonnementen + 1 maand gratis

  Is skiën of snowboarden echt jouw allergrootste hobby en ben je van plan het hele jaar door te genieten van de kraakverse sneeuw bij Skidôme? Dan is een abonnement voor jou het meest voordelig. Bekijk snel de mogelijkheden.

  MEER INFO
 • 10 uurpas € 20,00 korting

  600 minuten onbeperkt pistetoegang in Rucphen en Terneuzen. Bepaal dus zelf wanneer je komt! De 10 uurpas is één jaar lang geldig.

  Boek nu
 • Proefles € 10,00 korting

  Tijdens een proefles stap je in op niveau groen (beginners). De les wordt gegeven in groepen van minimaal 4 personen. Daarbij word je ingedeeld in een groep met skiërs of in een groep met snowboarders. Een proefles skiën of snowboarden duurt 1,5 uur. Ruim de tijd om jou te overtuigen hoe leuk wintersport kan zijn!

  Meer info

Social