Nu geopend

Vandaag geopend van 10:00 tot 23:00

Rucphen

Het échte wintersportgevoel ervaar je bij Skidôme in Rucphen! Voor skiën of snowboarden hoef je namelijk niet meer af te reizen naar het buitenland, dat kan gewoon lekker dicht bij huis in eigen land! In het Brabantse Rucphen vind je namelijk de gezelligste indoor skibaan van Nederland, Skidôme Rucphen!

Skidôme Rucphen biedt voor zowel jong als oud het ultieme sneeuwplezier in de kraakverse sneeuw. En dat niet alleen in de winter, Skidôme is 365 dagen per jaar open!

De skibaan en de pistes
Skiën of snowboarden bij Skidôme doe je indoor, op de skibaan met heel veel verse sneeuw. De skibaan van Skidôme Rucphen in Noord-Brabant heeft een hoop te bieden voor zowel beginners als gevorderde skiërs en snowboarders. Welk niveau je ook hebt, je kunt je uitstekend vermaken op de beginnershelling, de blauwe piste, de rode piste, de zwarte piste óf in het funpark met diverse rails, schansen. De langste skipiste in Rucphen is 160 meter lang. Met moderne liften, zoals sleepliften en bandliften wordt je naar de top van de piste gebracht.

Het funpark van Skidôme Rucphen
De echte uitdaging ligt voor veel skiërs en snowboarders in het funpark van de skibaan. Of je nu al vergevorderd bent of de basis van skiën en snowboarden net onder de knie hebt, er is uitdaging volop voor ieder niveau. Net als alle skipistes is ook het funpark in Rucphen 365 dagen per jaar geopend om te freestylen. En regelmatig wordt het funpark verbouwd, zoals je altijd weer een nieuwe uitdaging vindt.

Inspanning maakt vaak hongerig en dorstig. Bijkomen en nagenieten van de sneeuwpret doe je bij Skidôme Rucphen in een van de gezellige après-ski cafés en restaurants.

Kom ook genieten van het heerlijke wintersportgevoel zoals in een echt wintersportdorp, maar dan lekker dicht bij huis, in het gezellige Brabantse Skidôme Rucphen!

Social