Eten en drinken

Na een dag, middag of avond skiën of snowboarden bij Skidôme, is het fijn om nog even lekker samen na te genieten en na te kletsen. Of je nu zin hebt in warme chocomelk met slagroom en apfelstrüdel, een warme maaltijd of een lekkere borrel, nagenieten doe je óók bij Skidôme in één van onze gezellige après-ski cafés en restaurants!

De restaurants van Skidôme
In de restaurants ‘De Nederlandse Alp’ en ‘De Sneeuwhut’ in Skidôme Rucphen en ‘De Zeeuwse Alp’ in Skidôme Terneuzen geniet je van een heerlijke lunch of diner met daarbij een prachtig uitzicht op de verschillende skipistes. Je waant je in een echt wintersportdorp met de echte wintersportsfeer in de gezellige en sfeervolle restaurants. Natuurlijk ontbreken de traditionele wintersportgerechten zoals apfelstrudel, goulashsoep en wienerschnitzel niet op de menukaart! De restaurants van Skidôme zijn niet alleen geopend voor bezoekers van de skipistes, ook wanneer je wilt genieten van mooi uitzicht en lekker eten en drinken zonder te komen skiën of snowboarden, ben je uiteraard van harte welkom!

Après-skiën bij Skidôme Rucphen
Après-skiën zoals in de Oostenrijkse of Franse Alpen doe je gewoon bij Skidôme in ons eigen land! Op alle zondagen in de wintermaanden (vanaf eind september tot eind maart) gaat het dak eraf in de Bierstube! De Bierstube is het gezelligste après-ski café van Brabant en vind je bij Skidôme Rucphen. Na de kou van de skipiste, wordt het met een paar drankjes op al heel snel gezellig in de Bierstube.

Iets te vieren?
De gezellige cafés en restaurants van Skidôme in Rucphen en Terneuzen lenen zich perfect voor een gezellige receptie, borrel, bedrijfsuitje, feestje of andere festiviteit. Meer weten over de mogelijkheden om iets te vieren? Laat het ons weten en wij informeren u graag!

Meer weten?

Heb je vragen, speciale wensen of wil je telefonisch reserveren? Bel dan met:
Skidôme Rucphen    +31 (0)165 - 34 31 34 of stuur een e-mail
Skidôme Terneuzen +31 (0)115 - 64 13 00 of stuur een e-mail