Skibanen

Het échte wintersportgevoel ervaar je bij Skidôme! Voor skiën of snowboarden hoef je namelijk niet meer af te reizen naar het buitenland, dat kan gewoon lekker dicht bij huis in eigen land! In het Brabantse Rucphen of in het Zeeuwse Terneuzen.

Skidôme biedt ultiem sneeuwplezier in de kraakverse sneeuw voor jong en oud en voor beginners en gevorderden! En dat 365 dagen per jaar!

De skibaan en de pistes

Skiën of snowboarden bij Skidôme doe je indoor, op de skibaan met heel veel verse sneeuw. Zowel op de skibaan van Skidôme Rucphen in Brabant als op de skibaan van Skidôme Terneuzen in Zeeland kunnen beginners en gevorderde skiërs en snowboarders zich uitstekend vermaken op de beginnershelling, de blauwe piste, de rode piste, de zwarte piste óf in het funpark met diverse rails, schansen en natuurlijk de Big Airbag om je op te vangen. De langste skipiste in Rucphen is 160 meter lang, de langste skipiste in Terneuzen is maar liefst 220 meter lang!

Beide skibanen zijn voorzien van moderne skiliften, zoals verschillende sleepliften en bandliften. En natuurlijk een heleboel heerlijke verse sneeuw!

Het funpark van Skidôme

Voor fun moet je natuurlijk in het funpark zijn! Of je nu beginnende skiër of snowboarder bent, het funpark van de skibaan is voor iedereen een uitdaging! De Big Air Bag vangt je wel op! 365 dagen per jaar kan je hier lekker freestylen. En regelmatig verbouwen wij het funpark om te zorgen voor steeds weer een nieuwe uitdaging voor iedereen.

Bekijk de actuele set-up van ons funpark op Facebook.

Maak van een dagje skiën of snowboarden bij Skidôme een heerlijk dagje uit, door wat te eten of te drinken in één van onze gezellige après-ski cafés en restaurants.

Kom ook genieten van het heerlijke wintersportgevoel zoals in een echt wintersportdorp, maar dan lekker dicht bij huis, in Skidôme Rucphen of in Skidôme Terneuzen!

Meer weten?

Heb je vragen, speciale wensen of wil je telefonisch reserveren? Bel dan met:
Skidôme Rucphen    +31 (0)165 - 34 31 34 of stuur een e-mail
Skidôme Terneuzen +31 (0)115 - 64 13 00 of stuur een e-mail