Nu geopend

Vandaag geopend van 10:00 tot 23:00

Kiddies Kids Klup

De Kiddies Kids Klup is geopend in de zomermaanden voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar! Vanaf april tot en met 30 september is het op woensdagmiddag feest voor kids bij Skidôme!

Iedere woensdagmiddag in de zomermaanden (april tot en met september) is het Kiddies Kids Klup, bij Skidôme in Rucphen en bij Skidôme in Terneuzen. Op woensdagmiddag kunnen de kids zich lekker uitleven en heel veel plezier maken in de sneeuw. Ben jij tussen de 4 en 12 jaar? Neem dan je vriendjes en vriendinnetjes mee naar Skidôme, en kom lekker spelen!

Kids Nu  
Kiddies Kids Klup € 9,50 p.p. Te koop v.a. april 2015

Kiddies Kids Klup op woensdagmiddag: een middag vol plezier
Tijdens de Kiddies Kids Klup kunnen de kinderen 4 uur lang onbeperkt sleeën vanaf de skipistes. Ze kunnen ook tuben in Kiddies Kids Sneeuw speeltuin, dus heerlijk in rubberen banden van de bergen af glijden! Het springkussen staat klaar om lekker te springen. En dan kunnen ze ook nog schaatsen (alleen bij Skidôme in Rucphen), dansen en zingen met Kiddie! Een heleboel plezier in de sneeuw!

Natuurlijk is het ook dan winters koud op de skibaan van Skidôme, trek dus warme kleding en stevige schoenen aan als je bij ons komt spelen! En vergeet ook niet om je handschoenen mee te nemen.

De Kids Klup is geopend op woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur. Kom ook een hele middag lekker spelen, voor € 9,50 per persoon. Overigens ook heel leuk als kinderfeestje! En vanaf 50 personen is de Kiddies Kids Klup ook te reserveren op andere dagen en tijden. Natuurlijk kunnen feestjes ook uitgebreid worden met frietjes eten en/of nog een activiteit bij Skidôme. Informeer naar de mogelijkheden.

Stempelkaart
Bij je eerste bezoek ontvang je een stempelkaart. Met deze kaart krijg je flinke korting! Elke keer dat je de Kiddies Kids Klup bezoekt ontvang je een steeds hogere korting, totdat het uiteindelijk gratis is! Mooie deal toch? Stempelen dus!

Meer weten over de Kiddies Kids Klup of reserveren? Wij horen het graag!

Social