Kids

Voor kinderen is het bij Skidôme één groot feest! Of de kinderen nu komen om te leren skiën of snowboarden of ze kunnen al een beetje in de sneeuw uit de voeten, aan alle kinderen van alle leeftijden is gedacht!

Kinderfeestjes
Ben je echt helemaal gek van sneeuw en skiën of snowboarden, hoe cool is het dan om je kinderfeestje in de sneeuw te vieren? Voor kinderfeestjes zijn er heel veel mogelijkheden, van skiën, schaatsen of sleeën tot cupcakes versieren en pizza bakken. Kijk snel wat er voor kinderfeestjes allemaal te doen is bij Skidôme!

Spelenderwijs leren skiën
Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen bij Skidôme kennis maken met skiën of snowboarden. Natuurlijk gaat dat bij de allerkleinsten spelenderwijs. De grotere kinderen gaan zich echt voorbereiden op wintersport en skiklasjes in de bergen. Kijk snel naar het complete lesaanbod voor kinderen.

Kiddies Kids Klup
Op woensdagmiddag in de zomermaanden is het feest voor kinderen bij Skidôme. Dan is het namelijk Kiddies Kids Klup! Een hele middag spelen in de sneeuw, sleeën van de berg, springen op het springkussen en dansen en zingen met Kiddie. Lees meer over het complete aanbod van de Kiddies Kids Klup!

Tuben
Speciaal voor kinderen heeft Skidôme een hele leuke en ludieke activiteit: tuben in de sneeuw! Op speciale rubberen banden glij je van de skipistes af. Tuben kan zowel bij Skidôme in Terneuzen als bij Skidôme in Rucphen.

Meer weten?

Heb je vragen, speciale wensen of wil je telefonisch reserveren? Bel dan met:
Skidôme Rucphen    +31 (0)165 - 34 31 34 of stuur een e-mail
Skidôme Terneuzen +31 (0)115 - 64 13 00 of stuur een e-mail