Nu geopend

Vandaag geopend van 10:00 tot 23:00
 • Kinderfeestjes

  Ben je echt helemaal gek van sneeuw en skiën of snowboarden, hoe cool is het dan om je kinderfeestje in de sneeuw te vieren? Voor kinderfeestjes zijn er heel veel mogelijkheden. Van skiën, schaatsen of sleeën tot cupcakes versieren en pizza bakken. Kijk snel wat er voor kinderfeestjes allemaal te doen is bij Skidôme!

  Meer info »
 • Cursussen & lessen

  Al vanaf 4 jaar kunnen kinderen bij Skidôme kennis maken met skiën of snowboarden. Natuurlijk gaat dat bij de allerkleinsten spelenderwijs. De grotere kinderen gaan zich echt voorbereiden op wintersport en skiklasjes in de bergen. Kijk snel naar het complete lesaanbod voor kinderen.

  Meer info »
 • Kiddies Kids Klup

  Op woensdagmiddag in de zomermaanden is het feest voor kinderen bij Skidôme. Dan is het namelijk Kiddies Kids Klup! Een hele middag spelen in de sneeuw, sleeën van de berg, springen op het springkussen en dansen en zingen met Kiddie.

 • Vakantiepas

  Wil jij jouw schoolvakantie in de sneeuw doorbrengen? Dat kan met de schoolvakantiepas! Hiermee heb je onbeperkt toegang tot de pistes van Skidôme.

  Meer info »
 • Kiddie

  Hoi vriendjes! Mijn naam is Kiddie en ik ben 11 jaar oud. Ik ben geboren op de ijskoude sneeuwvlaktes in het noorden waar ik altijd heel alleen was. Toen Skidôme dit hoorde wilde ze me graag helpen en boden ze me een eigen iglo aan op de pistes in Skidôme.

  Meer info »
 • Fun

  Speciaal voor kinderen heeft Skidôme hele leuke activiteiten: tuben, schaatsen en sneeuwkampen! Tuben doe jij bij Skidôme in speciale rubberen banden waarmee je van de skipistes afglijd. Op de verrassende indoor schaatsbaan heb je ijspret als nooit tevoren en tijdens de sneeuwkampen is er volop wintersportplezier voor alle kids!

  Meer info »

Meer weten?

Wil je een kinderfeestje reserveren of heb je nog speciale wensen of vragen over de mogelijkheden voor uw kids? Neem dan contact op met onze receptie.

Info aanvragen
Skidôme Rucphen:

+31 (0)165 - 34 31 34 (Keuze 9)

info@skidome.nl

Skidôme Terneuzen:

+31 (0)115 - 64 13 00 (Keuze 9)

receptietnz@skidome.nl

Social