Groepen

Voor groepen heeft Skidôme unieke en uitdagende activiteiten. Zo maken we van jouw familiefeest, vrijgezellenfeest of schoolreis een leuke gebeurtenis. Skidôme is o.a. een uitstekende locatie voor de volgende groepsactiviteiten:

Groepsuitje in de sneeuw

Met familie, vrienden, teamgenoten of collega's een dagje uit? Skidôme heeft diverse activiteiten die je kunt combineren tot een leuk groepsuitje:

Op twee locaties in Nederland, in het Brabantse Rucphen en het Zeeuwse Terneuzen, kun je terecht voor de echte wintersportervaring zoals in de Alpen. Op de sfeervolle skibaan is het 365 dagen per jaar winters koud, met ongeveer -5 graden Celsius en waan je je dus in een echt wintersportdorp. Dat maakt van jouw groepsuitje het gezelligste dagje weg in Nederland!
 

Uit eten

Combineer het groepsuitje, familiefeest of teamuitje met lekker eten en drinken. Een heerlijk etentje in een van de gezellige en sfeervolle restaurants en cafés van Skidôme maakt het feest compleet.

 

Groepsarrangementen

Speciaal voor groepen en teams biedt Skidôme verschillende arrangementen aan. Kijk snel in het volledige overzicht met arrangementen. Uiteraard zijn er ook volop mogelijkheden voor arrangementen op maat!

 

Groepsactiviteit op maat?

Ben je op zoek naar een groepsactiviteit op maat? Wij maken graag een passend voorstel. Neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers.

Meer weten?

Heb je vragen, speciale wensen of wil je telefonisch reserveren? Bel dan met:
Skidôme Rucphen    +31 (0)165 - 34 31 34 of vraag vrijblijvend een offerte aan 
Skidôme Terneuzen +31 (0)115 - 64 13 00 of vraag vrijblijvend een offerte aan