Nu geopend

Vandaag geopend van 10:00 tot 23:00

Groepen

Voor groepen heeft Skidôme unieke en uitdagende activiteiten. Zo maken we van jouw familiefeest, vrijgezellenfeest of schoolreis een leuke gebeurtenis. Bekijk ook de groepsuitjes van GlowGolf en IJskarten.

» Snel navigeren: arrangementen, scholen, vrijgezellenfeest

 • Arrangementen

  Ben je op zoek naar een leuk en origineel groepsuitje? Speciaal voor groepen en teams biedt Skidôme verschillende arrangementen aan. Van skiën en snowboarden tot ijskarten en GlowGolfen. Kijk snel in het volledige overzicht met arrangementen. Uiteraard zijn er ook volop mogelijkheden voor arrangementen op maat!

  Meer info »
 • Scholen

  Skidôme heeft alles in huis om van uw schoolreis een dag om nooit te vergeten te maken! Zo bieden wij het alternatief voor de klassieke sportdag, namelijk de wintersportdag. Hierbij zijn de kinderen een complete dag bezig in de sneeuw. Ook zijn er speciale schooltarieven.

  Meer info »
 • Vrijgezellenfeest

  Ben je een vrijgezellenfeest aan het organiseren en zoek je nog een originele en ludieke activiteit? Speciaal voor de vrijgezellendag hebben wij sportieve en ludieke arrangementen.

  Meer info »
 • Uit eten

  Combineer het groepsuitje, familiefeest of teamuitje met lekker eten en drinken. Een heerlijk etentje in een van de gezellige en sfeervolle restaurants en cafés van Skidôme maakt het feest compleet.

  Meer info »

Meer weten?

Wil je telefonisch reserveren of heb je speciale wensen of vragen over de groepsmogelijkheden? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Vraag offerte aan
Skidôme Rucphen:

+31 (0)165 - 34 31 34 (Keuze 3)

verkoop@skidome.nl

Skidôme Terneuzen:

+31 (0)115 - 64 13 00 (Keuze 3)

reserveringentnz@skidome.nl

Social