Zakelijk

Bekijk onze mogelijkheden »

Je zoekt een uniek bedrijfsuitje om iets te vieren, om de medewerkers te belonen voor hun harde werk of om de teamspirit te bevorderen. Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen hebben niet alleen de leukste, maar ook de meest unieke bedrijfsuitjes in huis! There is no business like snowbusiness.

 • Teambuilding in de sneeuw

  Bij Skidôme staat winters genieten centraal: samenwerken in de sneeuw, ontspannen op de ski's of een snowboard, driften op de ijskartbaan of een balletje slaan op de GlowGolfbaan. Er is voor ieder wat wils. Het mooie is dat je de activiteiten ook kunt combineren, waardoor iedere collega gegarandeerd een leuke dag zal beleven. Tijdens een teambuilding bij Skidôme beloven we uitdaging, plezier, lachbuien, een goede sfeer en een uitje waar je samen met je collega's nog lang over na kunt praten!

  Bekijk de mogelijkheden »
 • Vergaderen

  Even weg van de vergaderruimte op kantoor? Wat dacht je van vergaderen tussen de sneeuwpistes? Skidôme Rucphen is een uitstekende locatie om productief te vergaderen. Onze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien. De gezellige horecagelegenheid is er om je meeting van hapjes en drankjes te voorzien.

  Meer info »
 • Zakelijke activiteiten

  Heb je als ondernemer relaties die je persoonlijk in de watten wilt leggen of waarmee je de band wilt versterken? Neem ze dan mee de sneeuw in en kom snowboarden of skiën bij Skidôme. Je kunt er ook voor kiezen om iets extra's te doen voor je medewerkers. Maak dan eens kennis met de bedrijfsavond bij Skidôme.

  Meer info »
 • Zakelijke cadeaubonnen

  Geef een dagje wintersport cadeau of verras je medewerkers met een sportief kerstpakket!! Wintersporten kan ook in ons eigen land! Bij Skidôme kun je 365 dagen per jaar genieten van kraakverse echte sneeuw en winterse temperaturen. Of je nu gaat skiën, snowboarden of ijskarten. Je geeft iemand een dag vol plezier!

  Meer info »

Bedrijven

Heeft u binnenkort een bedrijfsuitje en bent u op zoek naar een leuke activiteit om te doen met collega’s? Of bent u op zoek naar een activiteit voor een dagje weg met het personeel? Skidôme Rucphen en Skidôme Terneuzen hebben niet alleen de leukste maar ook de meest originele bedrijfsuitjes in huis!

Sportief bedrijfsuitje

Kom een dag bij Skidôme genieten van de winter, wintersport, sportiviteit en gezelligheid! Een bedrijfsuitje met skiën of snowboarden en dat dicht bij huis! 

Skiën en snowboarden is een van de leukste dingen om te doen. U bent niet alleen actief bezig, maar het maakt het bedrijfsuitje ook nog eens lekker ontspannend. De gezelligheid en ontspanning van een bedrijfsuitje bij Skidôme zal collega’s nog dichter bij elkaar brengen! 

Teambuilding

Tijdens een teambuilding in de sneeuw ziet u uw collega’s eens van een hele andere kant. Door sportief bezig te zijn met elkaar, leert u elkaar nog beter kennen en bent u in staat om beter samen te werken. Ideaal dus voor een dag teambuilding met collega’s!

Bedrijfspassen

Naast een eenmalige teambuilding zijn er bedrijfspassen om het hele jaar door met collega’s te kunnen gebruiken.

Al deze mogelijkheden voor bedrijven bij Skidôme in Rucphen (in Noord-Brabant) of Terneuzen (in Zeeland) kunnen uiteraard gecombineerd worden met lekker eten en drinken in een van de restaurants. Of wat dacht u van nóg meer leuke activiteiten bij Skidôme Rucphen zoals ijskarten of GlowGolf?

Bekijk ook het overzicht met arrangementen voor bedrijven of vraag een offerte op maat aan!

 

Social